Wie ben ik?

Ik ben Erika Sellies-Ekkelboom. Ik ben getrouwd, moeder van 3 kinderen. We wonen in het prachtige dorpje Zalk.

Ik werk al zo’n 20 jaar in het basisonderwijs met veel plezier, maar ik merkte dat ik graag  kinderen meer wil bieden dan mogelijk is in het regulier onderwijs. Ook merkte ik dat ik graag individueel met kinderen bezig ben om te ontdekken hoe kinderen leren en ze daarin eigenaarschap te geven. In mijn eigen leerproces heb ik ontdekt dat ik bijvoorbeeld veel leer door te doen en te kijken, in plaats van  veel te lezen. Zelf ben ik dus ook een echte beelddenker!

 Ik houd ervan kinderen te zien ontwikkelen in het leerproces, maar ook om ze te zien groeien in wie ze zijn. De kinderen zelfvertrouwen mee te geven en ze te leren in balans te komen.

Ik heb diverse opleidingen gedaan: psychomotorische remedial teaching van Wendy Peerlings, beelddenktrainer, faalangstreductie trainer, cursus executieve functies o.a. m.b.t emotie-regulatie, werkgeheugentrainer, taal in blokjes (spelling/lezen) en visueel screener/trainer. Op dit moment volg ik een opleiding tot prikkelverwerkingscoach en ben ik bezig met een module van de Master EN RT.

Share This