Wie ben ik?

Ik ben Erika Sellies-Ekkelboom. Ik ben getrouwd, moeder van 3 kinderen. Door mijn eigen kinderen ben ik in het zoek-proces beland naar wat wel helpt en vandaar uit steeds meer opleidingen en cursussen gaan doen. We wonen in het prachtige dorpje Zalk, wat centraal ligt tussen Zwolle, Kampen, Hattem en Wezep.

Ik werk al meer dan 20 jaar in het basisonderwijs (reguliere en nu speciaal onderwijs),  maar ik merkte dat ik graag  kinderen meer wil bieden dan mogelijk is binnen het onderwijs. Ook merkte ik dat ik graag individueel met kinderen bezig ben. 

Ik houd ervan kinderen te zien ontwikkelen in het leerproces, maar ook om ze te zien groeien in wie ze zijn. De kinderen zelfvertrouwen mee te geven en ze te leren in balans te komen.

Ik heb diverse opleidingen gedaan: psychomotorische remedial teaching van Wendy Peerlings, prikkelverwerkingscoach, diverse korte en langere opleidingen rond reflexen (RMTI en INPP), beelddenktrainer, faalangstreductie trainer, pedagogische tact, cursus executieve functies o.a. m.b.t emotie-regulatie, werkgeheugentrainer, taal in blokjes (spelling/lezen, visueel screener/trainer en 2 modules van de Master EN RT.  

Share This