Praktisch

Werkwijze:

– U maakt via een appje of mail ( info@praktijkkijkspel.nl) een afspraak voor een intakegesprek van ongeveer een half uur. In dit gesprek kijken we of ik iets kan betekenen voor uw kind. Dit gesprek is vrijblijvend en gratis (kan ook telefonisch)

– Als u besluit om met Praktijk Kijkspel verder te gaan dan stuur ik u een intake formulier via een veilig manier. Ik werk samen met Beweegwereld om te communiceren over uw kind. Daarna  maken we een afspraak voor een eerste consult waarbij ik een aantal onderzoeken doe.

– We bespreken de vervolgafspraak (frequentie is afhankelijk van de hulpvraag en de uitkomst van de onderzoeken). Maar meestal om de 2/3 weken.

– Een van de ouders is altijd bij de behandeling/les . Zodat u weet wat de aanpak is en u dit ook thuis kunt toepassen.

– Ik werk vanaf 1 januari 2024 op de woensdag ( 1 keer in de 2 weken), donderdag (elke week) en 1 keer in de 3 weken op zaterdag.De vrijdag is een optie in overleg.

– Bij u aan huis, op school of online is ook bespreekbaar, vraag dit gerust.


 

De praktijk:

  • De praktijk is gevestigd aan huis, de eerste keer loop ik met jullie mee om de weg te wijzen, de volgende keer kunnen jullie zelf in de wachtruimte gaan zitten of lekker buiten op het bankje wachten.
  • In de wachtruimte kan je koffie/thee/limonade pakken.
  • Ik haal jullie op uit de wachtruimte.
  • De praktijkruimte is op de eerste verdieping, is het voor jullie niet mogelijk om de trap op te komen dan kunnen we eventueel de begeleiding op een andere locatie doen.
  • Parkeren: op het grind voor ons woonhuis ( gratis natuurlijk)

 


 

Tarieven:

– 65 euro per uur, dit is inclusief materialen, voorbereiding en het lenen van materialen. Vanaf 1 januari 2024 is het tarief 65 euro voor 45 minuten behandeling.  Mocht uw kind een korte spanningsboog hebben dan passen we de tijden aan.

– Werkgeheugen traject: 600 euro ( inclusief licentie programma, 9 weken begeleiding, uitleen van  spellen, contact met ouders, contact school (als dit gewenst is) en verslaglegging)

Zie verder ook de algemene voorwaarden helemaal rechts onderaan deze pagina.

 

Share This